QUI SOM?

Sed mattis mi sem. Mauris in ante nisi. Suspendisse vitae sapien non orci molestie ullamcorper eu non velit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Nullam consequat tincidunt ligula sit amet sagittis. Nulla facilisi. Nunc egestas tincidunt turpis et feugiat.

Nunc in leo non magna elementum maximus. Nulla facilisiSed mattis mi sem. Mauris in ante nisi. Suspendisse vitae sapien non orci molestie ullamcorper eu non velit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Nullam consequat tincidunt ligula sit amet sagittis. Nulla facilisi. Nunc egestas tincidunt turpis et feugiat. Nunc in leo non magna elementum maximus. Nulla facilisi.

Pilar Prieto

La Dra. Pilar Prieto és professora d’investigació ICREA al Dept. de Traducció i Ciències del Llenguatge a la Universitat Pompeu Fabra. La seva recerca estudia les propietats multimodals del llenguatge i com interactuen amb la comunicació i el desenvolupament del llenguatge humà. Una branca aplicada de la seva recerca investiga els beneficis cognitius dels entrenaments multimodals que inclouen la prosòdia i la gestualitat en el desenvolupament de primeres i segones llengües. Co-creadora de les eines “Abans de les primeres paraules” i “Oralitat”, que contenen eines i recursos per millorar la comunicació.

 abansprimeresparaules.upf.edu

 oralitat.upf.edu

Alfonso Igualada

El Dr. Igualada és professor i investigador a la Universitat Oberta de Catalunya i treballa com a logopeda en l’àrea de neurodesenvolupament (e.g., Trastorn del Desenvolupament del Llenguatge i Trastorn de l’Espectre Autista). Part de la seva recerca es dedica al desenvolupament d’eines aplicades a la millora del llenguatge i la comunicació en poblacions típiques i atípiques. A més a més, treballa en la recerca, docència i intervenció del llenguatge multimodal en poblacions típiques i atípiques.

 www

 www

 www

Júlia Florit-Pons

Júlia Florit-Pons és investigadora predoctoral i professora a la Universitat Pompeu Fabra. La seva recerca se centra en la multimodalitat, i en concret, en com es relaciona aquesta habilitat amb les habilitats lingüístiques i en com la multimodalitat pot ajudar a millorar les habilitats discursives i comunicatives, tant en el desenvolupament típic com a típic. La seva recerca té una vessant molt pràctica, de manera que es pugui aplicar fàcilment en el context real.

 @JuliaFloritPons

 www.juliafloritpons.com

Ïo Valls

La Ïo Valls és la Caterina de StoryTIC. Ha realitzat la seva tesi doctoral sobre l’impacte que té la realitat virtual en la comunicació oral d’estudiants de batxillerat. Actualment està duent a terme un postdoc a la Southern Denmark University que té per objectiu la creació i desenvolupament d’una aplicació de realitat virtual per fomentar i reforçar l’aprenentatge d’habilitats orals a estudiants de secundària. A més a més, imparteix formació per al professorat de diferents nivells educatius per a l’aplicació de l’oralitat a les aules. Co-creadora del web Oralitat d’eines i recursos per aprendre a parlar en públic amb un especial èmfasi en l’aplicació d’activitats orals a les aules de secundària.

 @iovalls

 www.parlapertu.cat

 oralitat.upf.edu

Florence Baills

Florence Baills és investigadora post-doctoral a la Universitat Pompeu Fabra i al departament de fonètica de la Universitat de Colònia a Alemanya. En la seva recerca, s’interessa a l’ús dels gestos junt a la prosòdia per estructurar la parla i expressar les funcions pragmàtiques del llenguatge i com aquesta informació es pot fer servir per aplicacions a l’aprenentatge de llengües a través d’entrenaments educatius.

 @florencebaills

 oralitat.upf.edu

Col·laboradors

STORYTIC colabora amb:

CONTACTE info@storytic.com

Autoria

Avis legal

Política de cookies

Creiem que el coneixement s’ha de compartir. Per això fem servir una llicència Creative Commons, llevat que en algun material indiquem el contrari. Us animem a copiar, redistribuir, remesclar o transformar i crear a partir del material per a qualsevol finalitat els continguts propis d’aquest web, fins i tot amb una finalitat comercial, i només us demanem que en reconegueu l’autoria de la creació original