STORYTIC A L’AULA

STORYTIC INDIVIDUAL

SUPORT UNIVERSAL PER APLICAR A L’AULA I ADREÇAT A TOTS ELS INFANTS

Hola, soc la Caterina i seré la teva guia i la contacontes dels infants. Escull el suport que millor s’adapti al teu cas.

SUPORT INTENSIU PER APLICAR DE MANERA INDIVIDUALITZADA

Què és?

StoryTIC és la transformació digital del MMN

 

“MMN” són les sigles del programa “Multimodal Narrative Intervention” ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus massa augue, pellentesque condimentum dapibus at, posuere blandit ligula. Adipiscing elit. Phasellus massa augue, pellentesque condimentum.

Com s’aplica?

Abans de començar a aplicar la intervenció, hauràs d’aprendre com s’aplica.

 

En l’apartat “Com s’aplica” trobaràs vídeotutorials sobre els aspectes clau de StoryTIC. “En què consisteix StoryTIC?”, “Els suports audiovisuals: com fer-los servir?”, “La multimodalitat: com potenciem el discurs oral amb el cos?”, “El suport verbal: com ens ajuda a estructurar el discurs narratiu?”, “La realitat augmentada: com l’incloem en el discurs narratiu?”

STORYTIC colabora amb:

CONTACTE info@storytic.com

Autoria

Avis legal

Política de cookies

Creiem que el coneixement s’ha de compartir. Per això fem servir una llicència Creative Commons, llevat que en algun material indiquem el contrari. Us animem a copiar, redistribuir, remesclar o transformar i crear a partir del material per a qualsevol finalitat els continguts propis d’aquest web, fins i tot amb una finalitat comercial, i només us demanem que en reconegueu l’autoria de la creació original